Categorie
Kattenspeeltjes
 
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Maximumprijs
€ 
Categorien
Zoeken
 
In de aanbieding
 
e094b0fca4fa38b7a71f75eecc2bb6c2.jpg
 
€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Handgemaakte snuffelmat voor katten en kleine honden

De snuffelmat is gemaakt van zachte fleecestroken die stevig in een rubberen mat geknoopt zijn. Tussen de stroken kunnen snoepjes of voer verstopt worden, waarna uw huisdier deze met de neus gaat zoeken. Dat moet ook wel want het voer zit verstopt tussen de fleecestroken. Ter vergelijking, als een kat of hond een paar minuten bezig is met het zoeken naar voer staat dat gelijk aan een wandeling van een half uur. Ze kunnen er dus flink moe van worden!


Hoe bied ik de snuffelmat aan?
Als de snuffelmat voor de eerste keer gebruik wordt kunt u het gemakkelijk maken door een paar snoepjes bovenop de snuffelmat te leggen. Vervolgens legt u de gevulde snuffelmat op de grond en laat u uw huisdier uitgebreid zoeken. Zodra de kat of hond klaar is kunt u de snuffelmat het beste opbergen, zeker als uw huisdier het leuk vindt om te slopen.

Wanneer uw kat of hond snapt wat de bedoeling is kunt u de snuffelmat ook als voerpuzzel aanbieden. Door de dagelijkse hoeveelheid brokjes in de mat te verstoppen heeft uw kat de hele dag plezier van de snuffelmat. Het snuffelwerk kan steeds moeilijker worden gemaakt door kleinere snoepjes aan te bieden en door deze op te rollen in 1 van de fleecestroken.

Meer informatie:
- Afmeting: 30 cm x 20 cm
- Handig, de snuffelmat kan in de wasmachine op lage toeren gewassen worden met Biotex op maximaal 30 graden
- Speciaal handgemaakt
- Verschillende kleuren
- Er geldt een levertijd van maximaal 5 werkdagen


Advies
Als uw huisdier het lastig vindt mag u altijd helpen door het snoepje aan te wijzen. De snuffelmat kan het beste op een niet-gladde ondergrond, zoals een tapijt, worden gelegd om schuiven te voorkomen. Houd uw huisdier altijd in de gaten wanneer er voor het eerst gebruik wordt gemaakt van de snuffelmat. Zodra alle snoepjes of voer gevonden is, is het belangrijk om uw kat of hond helemaal uit te laten snuffelen en zoeken. Dit hoort bij het mentale verwerkingsproces.


Een snuffelmat is meer dan een speeltje, het is een hersenwerkje wat zorgt voor de mentale stimulatie van uw huisdier. Wij mensen zijn zeer visueel ingesteld wat betekent dat wij als eerste op onze ogen vertrouwen. Bij onze huisdieren geldt dat zij het meeste vertrouwen op hun neus. Naast het aanbieden van een fysiek spel is het ook belangrijk om aan het mentale onderdeel te denken. Dit kan de snuffelmat uw huisdier bieden.

| Meer


Foto('s):

Opties:

Verzendkosten

€ 3,50 

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews


Om een review te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
Uw Winkelwagen
 
ad02cdb4f0be302f1d68d5f19ec9b8f5.png
 
Login
Gebruiker
Wachtwoord
Login
 
Vaak besteld:
1.  PeeWee kattenbakvul..
2.  Goedkoop kattenbakv..
3.  Zelfreinigende katt..
4.  kattenbakvulling Go..
5.  Sisalpalen met Ø 9cm
 
4dcd898f9fa5c499371d1f7e04861cb3.jpg
 
c4eff881c80e799d0ba49d7ec7280071.jpg
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop webwinkel