Categorie
Kattenbakvulling
 
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Maximumprijs
€ 
Categorien
Zoeken
 
In de aanbieding
 
5b2p61yhrL709HR8y8O59Vd2B8317x94.jpg
 
cosycat houtkorrels klontvormend cosycat cosycat cosycat cosycat
cosycat houtkorrels klontvormend cosycat cosycat cosycat cosycat
CosyCat Biologische öko best Klontvormende Kattenbakvulling 10L
5 Reviews | Review toevoegen
De 100% natuurlijke biologische kattenbakvulling van Cosycat wordt gemaakt van onbehandelde houtvezels. Zodra de houtvezels in contact komen met urine vormt zich een stevige klont die niet uit...

Verzendkosten

€ 3,50

Standaard levertijd

op werkdagen voor 15u besteld morgen bezorgd*

€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De 100% natuurlijke biologische kattenbakvulling van Cosycat wordt gemaakt van onbehandelde houtvezels. Zodra de houtvezels in contact komen met urine vormt zich een stevige klont die niet uit elkaar valt en geen verkleving geeft aan de kattenbak.
Cosycat is een duurzaam product met een PEFC keurmerk (certificaat nr 04-31-0736) en daarmee een milieu bewuste keuze!

Het alternatief voor de zware klei (Bentoniet) kattenbakvullingen

Wil je niet langer slepen met zware zakken en zware afvalbakken dan is Cosycat het ideale alternatief. Het wordt goed aangenomen door katten doordat het geur neutraal is (ook geen dennehout geur) en het kleinere houtkorrels is wat katten fijn vinden. 

De kattenbakvulling van Cosycat kent vele voordelen:
✔ Perfecte en stevige klontvorming
✔ Sterke en langdurige geurbinding
✔ 100% Biologisch
✔ Milieuvriendelijk
✔ Duurzaam product (PEFC-Keurmerk)
✔ Antibacterieel

✔ Afval mag verwijderd worden via het toilet of de GFT bak
✔ Zeer hoog absorptievermogen (Tot maar liefst 700% van het eigen gewicht)
✔ Erg zuinig in het gebruik waardoor er maar weinig hoeft worden bijgevuld


Sterke klontvorming
Vanaf het moment dat de houtvezels van de vulling in contact komen met de kattenurine vormen zich stevige en compacte klonten. Doordat de klontvorming niet uit elkaar valt bij het verwijderen met de kattenbakschep, kan de kattenbak makkelijk schoon worden gehouden. Schep eenvoudig de klonten en de uitwerpselen uit de kattenbak en de kat heeft weer een schoon toilet.
De klonten kunnen eenvoudig worden verwijderd via het toilet en bespaard men in de afkosten. Grotere hoeveelheden mogen alleen in de GFTbak of bij het restafval.


Cosycat voor een gezonde en hygiënische omgeving
De kattenbakvulling van Cosycat bevalt goed bij zowel de katten als bij de eigenaren.
Doordat de kattenbakvulling een speciaal productieproces ondergaat wordt de vulling bijna stofvrij. Tevens zorgt het proces ervoor dat de vulling antibacterieel wordt.
Daarnaast is deze kattenbakvulling veilig voor kittens.


Geen last meer van nare urinegeuren
Het voordeel van Cosycat is dat de vulling zelf geen geur met zich meebrengt en daardoor 100% geurvrij is. Het fijne hiervan is dat het product goed wordt aangenomen door katten en het neemt zeer snel de urinegeur op en voorkomt kattenbakgeur in huis. De kattenbakvulling kan zelfs geur voor meerdere dagen vasthouden.


Milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd
Voor de productie van de kattenbakvulling van Cosycat wordt alleen maar groene elektriciteit gebruikt. In de fabriek wordt het hernieuwbare hout namelijk mechanisch versnipperd, gemalen, gegranuleerd en afgestoft. Hierdoor is er geen uitstoot en wordt in het productieproces geen afval geproduceerd waardoor het optimale uit de grondstoffen worden gehaald.

Cosycat is ook geschikt voor de zelfreinigende kattenbak van Omega Paw omdat het niet blijft plakken aan de wand

# composteerbare kattenbakvulling
# plantaardige kattenbakvulling

Sorteren op:

Review toevoegen
Ellen - 26-02-2022 23:24

Heel tevreden mee, een aanrader! Onze kat ging er moeiteloos van de eerste keer direct gebruik van maken. Ruikt heel natuurlijk en zelfs aangenaam, ook na gebruik geen geurtjes. Een beetje uitloop maar niet meer dan een andere vulling. Fijne zachte korrels die enorm opzwellen, makkelijk uit te scheppen en dus erg zuinig zijn.

Nathalie - 29-01-2022 07:47

Ik heb al veel te veel soorten kattenbakvulling geprobeerd, en allemaal hebben ze hetzelfde probleem: ze kosten heel veel en ze stinken heel snel, het is gewoon abnormaal hoe snel het erdoor gaat. Daarbij heb ik een heel kieskeurige kat die niet zomaar akkoord gaat met elke soort vulling. Ik heb deze vulling vorige week gekocht, en heb de overgang geleidelijk opgebouwd door te mengen met de oude. Dat werkte heel goed, en vooral: deze vulling stinkt niet! Een heel andere ervaring voor zowel de kat als ikzelf, echt geweldig. Ik ben heel blij dat ik hierop gebotst ben, en koop vanaf nu enkel nog deze.

Jean-Michel - 08-03-2021 08:54

Wij hadden eerst een ander kattenbakvulling,maar was tijdelijk niet leverbaar,! Volgens verkoper was cosycat vergelijkbaar aan andere grind,alleen iets griffe korrel.
De katten 🐈‍⬛ hadden er geen moeite mee,het is inderdaad wat groffer,maar het is reukloos ,stofvrij en de uitloop is een stuk minder,je hebt altijd wel uitloop ,maar dit is echt weinig.
Goed product voor de prijs,voortaan gaan we voor cosycat.
Jean-Michel

Ingrid - 22-01-2021 19:30

Ik ben zeer tevreden over deze kattenbakvulling. Uitloop heb je met elke kattenbakvulling. Deze is het helemaal voor mij en mijn 4 katten. Stinkt niet en mooie klontjes die je zo kan deponeren in de wc of gft bak.

Eveline - 08-11-2020 12:50

Ik ben zeer tevreden over deze nieuwe kattenbakvulling. Hij is zeer zuinig in gebruik, klontert uitstekend en zo goed als stofvrij. Dat het in de GFT bak kan en dus milieuvriendelijk en ook een duurzaam product is, is een mooie bijkomstigheid. Er is een lichte uitloop, maar dat vind ik verwaarloosbaar.

Uw Winkelwagen
 
ad02cdb4f0be302f1d68d5f19ec9b8f5.png
 
Login
Gebruiker
Wachtwoord
Login
 
Vaak besteld:
1.  PeeWee kattenbakvul..
2.  Goedkoop kattenbakv..
3.  PeeWee korrels 2x9 ..
4.  kattenbakvulling Go..
5.  Zelfreinigende katt..
 
4dcd898f9fa5c499371d1f7e04861cb3.jpg
 
c4eff881c80e799d0ba49d7ec7280071.jpg
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop webwinkel


Welkomstkorting -5% 

Extra korting voor nieuwe klanten!
Gebruik de volgende kortingscode bij het afrekeken: welkom
Sla in en pak je voordeel.

Armarkat - Alles voor de kat